Nyheter og nyhetsarkiv

Meld deg på virtuelt sebraløp i november!

Gjennom et virtuelt sebraløp kan DU være med og utfordre slekt og venner: «Vil du løpe eller gå for meg? Da hjelper du til med å skape økt oppmerksomhet om nettopp min krefttype!» Påmeldingen er nå åpen!

 Sebralp

CarciNor ønsker å skape økt oppmerkomhet om en lite kjent kreftdiagnose: Nevroendokrin kreft! Deltakerne velger selv hvor de vil løpe, gå, sykle eller trille.

Del gjerne bilder av ditt eget sebraløp i sosiale medier, og bruk emneknaggene #sebraløpet og #carcinor! Husk smittevernreglene og hold god avstand!

Løpet åpner offisielt 1. november og avsluttes ved midnatt 10. november, på selve NET-kreft dagen. Alle registrerte deltakere vil få tilsendt startnummer de kan skrive ut, diplom og en sebrasløyfe-pins. Registrer gjerne for deg selv hvor mange kilometer eller turer det blir i løpet av perioden 1.-10. november. Del gjerne "oppdateringer" sammen med bilder på sosiale medier underveis i løpet hvis du vil.

På startnummeret kan du gjerne skrive inn ditt eget navn, navnet på den du løper, går, triller eller sykler for, eller en setning om hvorfor du meldte deg på!

Delta og vinn flotte premier!

Du kan melde deg på og gjennomføre helt fram til midnatt den 10. november! Etter endt løp vil vi trekke ti tilfeldige vinnere blant alle registrerte deltakere som vil få tilsendt hvert sitt gavekort à 500,- NOK! Vi trekker også ut tre deltakere som hver får et helårsabonnement på Runner’s World (10 utgaver i 2021) og to deltakere som vinner hodetelefoner fra DeFunc True Go. Alle disse premiene har en verdi på 730,- per stk!

Hjelp oss med å gjøre dette til et vellykket arrangement! Får vi det til i år, er et virtuelt sebraløp noe vi ønsker å kunne tilby som en fast aktivitet i forbindelse med NET-kreft dagen. På sikt er planen å tilby ulike CarciNor-effekter også, som f.eks. refleksvest, løpejakke osv.!

Påmelding

Påmeldingssiden starter med en "LOGG PÅ"-knapp. Denne skal du ikke bry deg om. Etter at du har registrert deg kan du seinere logge deg på for å få en oversikt over dine billetter. Hvis du ønsker å melde på flere, gjør du dette ved å velge riktig antall under billetter.

Klikk her for å registrere deg og melde deg på Sebraløpet! Det koster kun 50,- NOK per deltaker! Enn så lenge kan du kun betale med Vipps. Dette jobber vi med å løse.

NB! Etter registrering vil du motta to e-poster fra JoinEvent. De formidler kun billettene. Sjekk at de ikke har havnet i "søppel"-kassen i e-post programmet ditt. Den første e-posten kan du se bort fra. Den er for å opplyse om at du har opprettet en konto hos JoinEvent, hvis du i ettertid vil gå inn der og se hvilke billetter du har kjøpt. Den andre e-posten er selve bekreftelsen på at du er påmeldt løpet. CarciNor har valgt å bruke påmeldingsløsningen til Springtime Event AS.

Kontakt oss

CarciNor
Postboks 11 Kjelsås
0411 Oslo

Tlf. 21 420 680
post(a)carcinor.no

Kontakt info her ....

For likepersoner

Web likeperson button

Web likeperson button logg inn Web likeperson button skjema

NETverket

NetVerket 2 2015 

CarciNors medlemsblad
Tilsendes fritt til alle medlemmer 
Bli medlem >>

Følg oss

sos button insos button fsos button tsos button psos button Ln

Web likeperson button snakke med

Web medlem button 2

Web gi gave button forsk blå

Web NET butikk button