Nevroendokrin kreft

Nevroendokrin kreft

NET-kreft (nevroendokrine tumorer/svulster) er en sjelden kreftsykdom.
Likepersoner

Likepersoner

Likepersonsarbeidet er en viktig del av CarciNors arbeid for personer med NET-kreft...
Engasjert for NET-kreft

Engasjert for NET-kreft

Å innta en aktiv rolle, å være engasjert og holde seg informert vil være til stor...
Forskning på NET-kreft

Forskning på NET-kreft

CarciNor engasjert for forskning på NET-kreft
Medlem av CarciNor

Medlem av CarciNor

Medlem av CarciNor
NET-kreft ressurser

NET-kreft ressurser

Ressurser på NET-kreft

Personvern i CarciNor

CarciNor tar personvern på alvor. 
CarciNor følger kravene i personopplysningsloven og GDPR for  enkeltpersoners personopplysninger. 

CarciNor følger kravene som er gitt om personvern i GDPR, General Data Protection Regulation.

Norge fått en ny personopplysningslov. Loven består av nasjonale regler og EUs personvernforordning (GDPR - General Data Protection Regulation). Forordningen er et sett regler som gjelder for alle EU/EØS-land for å styrke beskyttelsen av enkeltpersoners personopplysninger. Personopplysningsloven handler om behandling – altså innsamling og bruk – av personopplysninger. Reglene gir foreninger en rekke plikter samtidig som den gir enkeltpersoner en rekke rettigheter.

Les mer om personvern i CarciNor her .....

 

 

CarciNor på Facebook

 

Kontakt oss

CarciNor
Postboks 11 Kjelsås
0411 Oslo

Tlf. 21 420 680
post(a)carcinor.no

Kontakt info her ....

For likepersoner

Web likeperson button

Web likeperson button logg inn Web likeperson button skjema

NETverket

NetVerket 2 2015 

CarciNors medlemsblad
Tilsendes fritt til alle medlemmer 
Bli medlem >>

Følg oss

sos button insos button fsos button tsos button psos button Ln

Web likeperson button snakke med

Web medlem button 2

Web gi gave button forsk blå

Web NET butikk button